Home Transformation

A Refreshed Brooklyn Brownstone

Location:

A Brownstone Duplex in Brooklyn, NY

The Team:

Max Aboody, Designer

Client:

Brittany + Bill Gilroy, Homeowners

The Challenge:

A narrow, hourglass–shaped floor plan in
their living room + dining room.



The Solution:

Move the dining room table away from the kitchen to create a parlor/living area in front. Plus, bring the TV upstairs to keep the room airy + luxe.

How It Came Together

We use the ottomans for
seating, to put our feet up
or as extra dining chairs."



— Brittany, Client

They wanted a look that merged the
elegant architecture of their home
with a more modern glam style.

More Home Transformations

A Young Family's Light
+ Open Home

See More

Personal Touches
Go A Long Way

See More

A Violinists Small
Space In Portland

See More